Εξοπλισμός Ιατρείου
Open Panel

starled

ΦΩΤΙΣΜΟΣ STARLED1 EVO

Από τo ερευνητικό τμήμα της ACEM - γεννιέται ένα νέο αστέρι. Η ACEM έφερε στην παραγωγή την ιδέα για ένα πραγματικά εξαιρετικό και καινοτόμο φως – το STARLED1 EVO. Το νέο φως βασίζεται σε τεχνολογία LED (δίοδοι εκπομπής φωτός), και ως εκ τούτου προσφέρει εξαιρετικά πλεονεκτήματα απόδοσης έναντι των συμβατικών λαμπτήρων αλογόνου, που συμπεριλαμβάνουν το αληθινό ψυχρό, λευκό φως με μεγάλη διάρκεια ζωής και εξαιρετική αποτελεσματικότητα.

Ψυχρό Φως

Τα LED παράγουν μια δέσμη φωτός χωρίς υπέρυθρες ακτίνες (IR) και συνεπώς χωρίς θερμότητα. Αυτό το ψυχρό φως δεν θα τροποποιήσει ούτε θα αλλάξει τη θερμοκρασία του στόχου, που σημαίνει ότι και ο χειριστής θα παραμένει πολύ δροσερός και ανεπηρέαστος από το φως.

Λευκό Φως

Χάρη στη νέα τεχνολογία φωτός με LED έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε μια απαράμιλλη ποιότητα φωτός με χρώμα θερμοκρασίας 5.000 ° Κ, συγκρίσιμη με εκείνη της φυσικής ηλιακής ακτινοβολίας και με δείκτη χρωματικής απόδοσης (CRI) 86. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς λαμπτήρες είναι επίσης δυνατόν να ρυθμιστεί η φωτεινότητα χωρίς να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά εκπομπής φωτός.

Μακράς Διάρκειας

Τα LED είναι ημιαγωγοί. Για το λόγο αυτό διαθέτουν μια μέση διάρκεια ζωής 100 φορές μεγαλύτερη από ό,τι εκείνη των κανονικών λαμπτήρων.

Αποδοτικότητα

Ενώ η τυπική λάμπα αρχίζει να χάνει αποτελεσματικότητας από τα πρώτα στάδια της χρήσης της, τα υψηλής ισχύος LEDέχουν μια πολύ γραμμική λειτουργία και αμελητέα φθορά απόδοσης για όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Ψηφιακή

Η λάμπα είναι πλήρως ψηφιακή και ελέγχεται από μικροεπεξεργαστή. Είναι εξοπλισμένη με διπλό έλεγχο για την ρύθμιση της έντασης του φωτός και της εστίασης. Το STARLED1 EVO μπορεί να συνδυάσει μονό, διπλό ή τριπλό φωτισμό.

Λόγω αυτών των πλεονεκτημάτων απόδοσης, τα LED θα αντικαταστήσουν κατά τα προσεχή έτη τα συμβατικά συστήματα φωτισμού. Η λάμπα είναι διαθέσιμη στις ακόλουθες διαμορφώσεις εγκατάστασης:

Εγκατάσταση σε Οροφή, επιτοίχια ή τροχήλατηΤεχνικο Εγχειριδιο