Εξοπλισμός Ιατρείου
Open Panel

starled3

ΦΩΤΙΣΜΟΣ STARLED3 EVO

Από τo ερευνητικό τμήμα της ACEM - γεννιέται ένα νέο αστέρι. Η ACEM έφερε στην παραγωγή την ιδέα για ένα πραγματικά εξαιρετικό και καινοτόμο φως – το STARLED3 EVO. Το νέο φως βασίζεται σε τεχνολογία LED (δίοδοι εκπομπής φωτός), και ως εκ τούτου προσφέρει εξαιρετικά πλεονεκτήματα απόδοσης έναντι των συμβατικών λαμπτήρων αλογόνου, που συμπεριλαμβάνουν το αληθινό ψυχρό, λευκό φως με μεγάλη διάρκεια ζωής και εξαιρετική αποτελεσματικότητα.

Ψυχρό Φως

Τα LED παράγουν μια δέσμη φωτός χωρίς υπέρυθρες ακτίνες (IR) και συνεπώς χωρίς θερμότητα. Αυτό το ψυχρό φως δεν θα τροποποιήσει ούτε θα αλλάξει τη θερμοκρασία του στόχου, που σημαίνει ότι και ο χειριστής θα παραμένει πολύ δροσερός και ανεπηρέαστος από το φως.

Λευκό Φως

Χάρη στη νέα τεχνολογία φωτός με LED έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε μια απαράμιλλη ποιότητα φωτός με χρώμα θερμοκρασίας 5.000 ° Κ, συγκρίσιμη με εκείνη της φυσικής ηλιακής ακτινοβολίας και με δείκτη χρωματικής απόδοσης (CRI) 86. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς λαμπτήρες είναι επίσης δυνατόν να ρυθμιστεί η φωτεινότητα χωρίς να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά εκπομπής φωτός.

Μακράς Διάρκειας

Τα LED είναι ημιαγωγοί. Για το λόγο αυτό διαθέτουν μια μέση διάρκεια ζωής 100 φορές μεγαλύτερη από ό,τι εκείνη των κανονικών λαμπτήρων.

Αποδοτικότητα

Ενώ η τυπική λάμπα αρχίζει να χάνει αποτελεσματικότητας από τα πρώτα στάδια της χρήσης της, τα υψηλής ισχύος LEDέχουν μια πολύ γραμμική λειτουργία και αμελητέα φθορά απόδοσης για όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Ψηφιακή

Η λάμπα είναι πλήρως ψηφιακή και ελέγχεται από μικροεπεξεργαστή. Είναι εξοπλισμένη με διπλό έλεγχο για την ρύθμιση της έντασης του φωτός και της εστίασης. Το STARLED3 EVO μπορεί να συνδυάσει μονό, διπλό ή τριπλό φωτισμό.

Λόγω αυτών των πλεονεκτημάτων απόδοσης, τα LED θα αντικαταστήσουν κατά τα προσεχή έτη τα συμβατικά συστήματα φωτισμού. Η λάμπα είναι διαθέσιμη στις ακόλουθες διαμορφώσεις εγκατάστασης:

 

Εγκατάσταση Οροφής
- 360 ° περιστροφή του βραχίονα
- Κατάλληλο για οροφές με ύψη μεταξύ 280 και 330 cm.
- Για άλλα ύψη οροφής καλέστε για παραγγελία αναρτήσεων οροφής.
- Διατίθεται με διπλό βραχίονα και διπλή κεφαλή φωτός (σύστημα)

 

Επιτοίχια Εγκατάσταση
- Παρέχεται με επιφάνεια προσαρμογής
- 180 ° περιστροφή του πρώτου τμήματος του βραχίονα
- 360 ° περιστροφή του δεύτερου τμήματος του βραχίονα

 

 

Τροχήλατη Εγκατάσταση
- Αυτό είναι ένα φορητό σύστημα, με δύο τροχούς που κλειδώνουν και έναν αντιστατικό.

 Τεχνικο Εγχειριδιο