Εξοπλισμός Ιατρείου
Open Panel

starled3nx

ΦΩΤΙΣΜΟΣ STARLED3 ΝΧ

Η STARLED3 NX είναι μια λάμπα που κατασκευάζεται από την ACEM με βάση την επόμενη γενιά της τεχνολογίας LED, εξασφαλίζοντας ψυχρό φωτισμό, μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Η λάμπα είναι κατάλληλη για αμέτρητες εφαρμογές ιατρικής και χειρουργείου. Είναι ιδανικό για τη διάγνωση, τον οδοντιατρικό τομέα, τη γυναικολογία, τη δερματολογία, τον κτηνιατρικό τομέα και τη χειρουργική επέμβαση.

 

Η STARLED3 NX παρέχει ένα ομοιογενές και χωρίς σκιές φως χάρη στα ειδικά οπτικά LED της ACEM, που κατευθύνουν τις δέσμες φωτός, σύμφωνα με τις ανάγκες. Η οπτική περιοχή είναι τέλεια φωτισμένη διασφαλίζοντας εξαιρετική οπτική άνεση και άριστες συνθήκες εργασίας. Τα LED επόμενης γενιάς παράγουν μια απαράμιλλη ποιότητα φωτός με θερμοκρασία χρώματος  4.500 ° Κ και δείκτη χρωματικής απόδοσης (CRI) 95.

 

H STARLED3 NX έχει μια ένταση 130.000 lux με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας των 69W. Ο κύκλος ζωής των LED είναι περίπου 50,000 ώρες. Ο λεπτός, πρακτικός και συμπαγής σχεδιασμός της την καθιστούν ιδανική για πολλές χρήσεις. Η λάμπα είναι εργονομική, εύκολη στη μετακίνηση και την τοποθέτηση και κατάλληλη για τα χειρουργεία. Η λειτουργία ΕΝΔΟ  (φως για ενδοσκόπηση) δίνει τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσετε σε χειρουργικές επεμβάσεις μικρής κλίμακαςΤεχνικο Εγχειριδιο